Vanhaezebrouck met het mes op de keel: "Als we verliezen is het 'over and out' "

Vanhaezebrouck met het mes op de keel:
Woensdag 24 oktober 2018 - 20:10   I   door Redactie

Anderlecht moet donderdagavond zwaar aan de bak. Paars-wit neemt het in de Europa League op tegen het Turkse Fenerbahçe en na twee speeldagen is het al meteen van moeten. Als Anderlecht morgen verliest, zit het Europese avontuur er zo goed als zeker op.

“Verliezen is uit den boze”, vertelt Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie. “Bij een gelijkspel is het nog niet over, maar dan moeten we ginder stunten. En zelfs als we winnen, zijn we er nog niet… Dan wacht ons nog een moeilijk duel in Istanbul. Hoe dan ook, de komende wedstrijden tegen Fenerbahçe zullen beslissen over onze toekomst in Europa.”

Fenerbahçe heeft het momenteel moeilijk in eigen competitie, maar dat wil niks zeggen volgens coach Vanhaezebrouck: “De Europa League is een geheel andere competitie, dat is niet te vergelijken. Daarbovenop zijn het ook voor hen dus twee belangrijke wedstrijden, want het is vast en zeker één van hun doelstellingen om door te stoten in de Europa League en zo hun seizoen nog te redden. Je mag er zeker van zijn, het worden moeilijk wedstrijden.”

Poll: Hoeveel punten zal Anderlecht pakken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fenerbahçe  I  Europa League  I  Vanhaezebrouck

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022