'Coucke en Devroe maken werk van eerste wintertransfer bij RSCA'

'Coucke en Devroe maken werk van eerste wintertransfer bij RSCA'
Zaterdag 27 oktober 2018 - 18:40   I  

De transfermarkt opent pas op 1 januari van volgend jaar opnieuw zijn deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten. Ook bij RSC Anderlecht.

Volgens Het Nieuwsblad zal Ivan Obradovic (30) in januari andere oorden opzoeken. De linksachter past al een tijdje niet meer in de plannen van trainer Hein Vanhaezebrouck en mag dan ook weg. Vorige zomer vond Obradovic geen nieuwe.

Gratis transfer?

Nu zou Partizan Belgrado zinnens zijn om Obradovic uit zijn lijden bij Anderlecht te verlossen. De Serviërs zouden de linksachter liefst gratis willen overnemen van paars-wit.

Voorzitter Marc Coucke en manager Luc Devroe zullen eens raar opkijken als ze een aanbod van nul euro ontvangen, maar wie weet is een gratis transfer gewoon de beste oplossing voor alle betrokken partijen.

Update 27/10 - 18:40

"Obradovic is een interessante piste”, aldus Ivica Iliev, sportief directeur bij Partizan, in de Servische media. “Hij was de beste linksback die Partizan de laatste 25 jaar had", voegde de man er volgens Het Nieuwsblad nog aan toe.

Het is duidelijk: Marc Coucke en Luc Devroe zullen maar wat graag werk maken van het vertrek van Obradovic. Hij kan zo de eerste - uitgaande - wintertransfer van Anderlecht worden.

Poll: Moet Anderlecht Obradovic gratis laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Partizan Belgrado

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024