Tielemans reageert en zet fluitende Club Brugge-fans op hun plaats

Tielemans reageert en zet fluitende Club Brugge-fans op hun plaats
Donderdag 25 oktober 2018 - 11:08   I  

Youri Tielemans speelde woensdagavond een meer dan verdienstelijke partij voor AS Monaco, maar werd wel negentig minuten lang uitgefloten door de supporters van Club Brugge. Na afloop van het Champions Leagueduel reageerde de Rode Duivel op het gefluit van het thuispubliek.

“Ach, vervelend vond ik dat niet. Eenmaal de match bezig is, hoor ik dat niet meer", aldus Tielemans over het gefluit van de Club Brugge-supporters. “Ik vond het vanavond toch heel evenwichtig: elk een helft, elk een aantal kansen”, klinkt het verder nog in Het Nieuwsblad.

Tielemans merkte ook op dat Club Brugge het vooral voor rust moeilijk had met de aanpak van Monaco. “De Club-spelers toonden zich in de eerste helft zelfs gefrustreerd omdat ze maar niet in hun spel kwamen. In sommige situaties hadden wij dan weer betere keuzes moeten maken."

"Nieuwe start"

"We hadden 0-2 voor kunnen komen. Dan had het er heel goed uitgezien. Maar een gelijkspel is wel positief, ik beschouw het toch als een nieuwe start voor de ploeg. Ik denk dat we thuis tegen Club Brugge wel de favoriet zijn", besloot Tielemans.

Poll: Begrijp jij dat Tielemans werd uitgefloten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Monaco  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024