‘Barcelona en PSG zijn geïnteresseerd in smaakmaker van Club Brugge’

‘Barcelona en PSG zijn geïnteresseerd in smaakmaker van Club Brugge’
Donderdag 25 oktober 2018 - 13:12   I  

Club Brugge kroonde zich vorig seizoen tot kampioen van België en doet het ook tijdens deze jaargang prima. Woensdag pakte blauw-zwart zijn eerste punt in de Champions Leaguecampagne, en dat zagen ook tal van scouts van grote ploegen.

Champions Leaguewedstrijden zijn voor topclubs een uitgelezen kans om spelers van kleinere clubs aan het werk te zien op het Europese toneel. En dus zakten woensdagavond scouts van over heel Europa af naar het Jan Breydelstadion.

Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Bayern München, Chelsea, Borussia Dortmund, Tottenham, Ajax, Sevilla, AS Roma, Olympique Marseille, Sevilla, Lyon en Newcastle United stuurden een scout naar de wedstrijd van Club Brugge.

Vanaken & Danjuma?

Voor wie zij precies in de tribune zaten, is niet geweten. Ongetwijfeld kregen ze de opdracht om ook de smaakmakers van Club Brugge grondig te analyseren. Hans Vanaken maakte alleszins een goede indruk, goudhaantje Arnaut Danjuma ontbrak omwille van een blessure.

Poll: Is Hans Vanaken klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Paris Saint-Germain  I  Juventus  I  Chelsea  I  Tottenham  I  Borussia Dortmund  I  Monaco

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024