Boskamp maakt keuze: "Zij zijn de beste ploeg van België"

Boskamp maakt keuze:
Zaterdag 27 oktober 2018 - 08:01   I  

De trein dendert ondanks een schandaal rustig verder in de Jupiler Pro League. KRC Genk is de fiere leider, maar is de Limburgse formatie ook een échte titelkandidaat? Volgens Johan Boskamp wel.

“Genk is op dit moment de beste ploeg van het land", vertelt de Nederlandse analist in Het Belang van Limburg. "Vanaf het begin van het seizoen spelen ze al goed en ze houden het vast. Ik denk daarom dat het in staat is om dit niveau lang vast te houden."

"Het middenveld is goed en ze hebben scorend vermogen", gaat Boskamp verder. "Dan kun je het wel een tijdje uitzingen. Dat ze verschillende systemen aankunnen is bovendien een voordeel. De top zes halen zal geen probleem zijn, meer zelfs: zoals de kaarten er nu voorliggen, gaat de titelstrijd tussen Club Brugge en Genk."

"Club Brugge? Niet om aan te gluren"

Van Club Brugge de jongste weken op de mat legt, is Boskamp overigens niet onder de indruk. "Ik vond Club in de Champions League geen beste beurt maken. Dat duel tegen Monaco was veruit hun minste Europese wedstrijd van dit seizoen. Vooral in de eerste helft was het niet om aan te gluren.”

Poll: Wie zal volgens jou kampioen worden?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024