Degryse: “Anderlecht heeft een gigantisch probleem”

Degryse: “Anderlecht heeft een gigantisch probleem”
Zaterdag 27 oktober 2018 - 14:01   I   door Redactie

Anderlecht kon tegen Fenerbahçe geen vuist maken en moet zich tevreden stellen met 1 punt. Paars-wit gaf een 2-0 voorsprong zomaar uit handen met een erg teleurstellend resultaat als gevolg. Analist Marc Degryse denkt te weten waar het probleem zit.

“In verdedigend opzicht blijf ik twijfels hebben, zowel qua opbouw als in moeilijke momenten waarbij Anderlecht het noorden verliest”, vertelt Degryse in Het Laatste Nieuws. “In de eerste helft mocht Anderlecht blij zijn dat Fenerbahçe rond de zestienmeter zonder veel vertrouwen voetbalde en Didillon net voor rust met een geweldige reflex de gelijkmaker van Frey voorkwam.”

“Bij de 2-2 verdedigde Anderlecht veel te slap. Dan zie je toch dat de ploeg nog niet op punt staat en in haast elke wedstrijd twee gezichten laat zien. Europees mag je een 2-0-voorsprong thuis niet zo makkelijk weggeven, zeker niet tegen een ploeg die in Turkije zelf amper zes keer scoorde in negen competitiewedstrijden. “

Anderlecht kan moeilijk een wedstrijd over de streep halen en dat is natuurlijk een gigantisch probleem als je een wedstrijd wil winnen. Ze hebben zichzelf weer eens in de voet geschoten”, besluit Degryse.

Poll: Ben je het eens met Marc Degryse?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fenerbahçe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024