“Het wordt dringend tijd dat Genk eens volwassen wordt”

“Het wordt dringend tijd dat Genk eens volwassen wordt”
Maandag 29 oktober 2018 - 22:39   I   door Redactie

Racing Genk liet zich de kaas van het brood eten door Standard. De drie punten lagen binnen handbereik nadat Mbwana Samatta in het slot van de wedstrijd voor de eerste maal scoorde, maar Luyindama redde in extremis nog een punt voor de Rouches.

Linksachter Jere Uronen wilde graag zijn versie van de feiten even kwijt. "Vooraf had ik getekend voor een gelijkspel, nu sta ik toch met een ander gevoel", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Het is onbegrijpelijk dat we 94 minuten lang de perfecte wedstrijd spelen om dan 10 seconden naïef te verdedigen. We moeten echt volwassen worden, want een goede ploeg straft zulke fouten af.”

"Het is doodjammer, want globaal bekeken mogen we best trots zijn op onze prestatie. We krijgen vaak de kritiek dat we te 'romantisch' voetballen. Dat we het te mooi willen doen. Vandaag hebben we een ander gelaat getoond. Racing Genk kan ook fysiek zijn als het moet. We hebben als ploeg getoond dat we ook kunnen knokken. Alleen jammer dat die strijd niet beloond is met drie punten."

Poll: Had Racing Genk op basis van de hele wedstrijd de drie punten verdiend?

TAGS  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024