'Barcelona en PSG zetten ongelofelijke ruildeal op poten'

'Barcelona en PSG zetten ongelofelijke ruildeal op poten'
Dinsdag 30 oktober 2018 - 10:35   I  

FC Barcelona prijkt dan wel aan de leiding in de Spaanse competitie, toch is de regerende landskampioen van plan om zich in de komende transferperiode gevoelig te versterken.

Sterspeler Lionel Messi is al een tijdje niet te spreken over de gang van zaken bij Barça. De Argentijnse balvirtuoos is van mening dat de meest recent gerealiseerde transfers van het bestuur te wensen overlaten. Volgens Messi kan de huidige groep dan ook nog een serieuze kwaliteitsinjectie gebruiken.

Een naam die geregeld opduikt, is die van Neymar. De Braziliaan vertrok iets meer dan een jaar geleden in Camp Nou, maar zou zelf stiekem hopen op een terugkeer. Volgens Le10Sport zou het dossier-Neymar nu ook effectief op tafel liggen bij het bestuur van Barcelona.

Ruildeal?

Bij de Catalaanse topclub beseffen ze evenwel dat PSG niet staat te springen om Neymar zomaar te laten gaan. Bovendien wil Barcelona ook geen gek bedrag neertellen. Om de Fransen over de streep te trekken, zou Barça Ousmane Dembele - hij ligt niet in de bovenste schuif bij sterspelers Messi en Luis Suarez - in de deal willen betrekken.

Poll: Zie jij Neymar terugkeren naar Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024