Club Brugge haalt mogelijk deze doelman uit Jupiler Pro League binnen

Club Brugge haalt mogelijk deze doelman uit Jupiler Pro League binnen
Dinsdag 30 oktober 2018 - 19:00   I  

Het doelmannenspook is terug bij Club Brugge. Karlo Letica, die vorige zomer nog met veel tromgeroffel werd aangetrokken, maakt al weken een onzekere indruk en beging tegen STVV een gruwelijke blunder. De fout teveel, want bij Club gaan ze nog maar eens werk maken van een nieuwe doelman.

Het Nieuwsblad onthulde maandag dat Club Brugge in januari een nieuwe doelman gaat aantrekken. Het Brugse bestuur is niet tevreden over de prestaties van Letica en blijft daarom niet bij de pakken zitten.

Oplossing in eigen competitie?

Wellicht gaat blauw-zwart deze keer voor een doelman met meer ervaring. Wie weet vinden Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert wel een oplossing in de eigen Jupiler Pro League. Hendrik Van Crombrugge, vorige zomer al genoemd in het Jan Breydelstadion, is immers nog steeds beschikbaar.

Van Crombrugge werd in het tussenseizoen in verband gebracht met Anderlecht, AA Gent, KRC Genk, Standard én Club Brugge, maar bleef uiteindelijk gewoon bij Eupen. De 26-jarige doelman wil nog steeds hogerop en mogelijk komt hij nu opnieuw in beeld bij Club.

Voorselectie Rode Duivels

Van Crombrugge speelt al enkele jaren op het hoogste niveau. Ondanks het feit dat hij bij Eupen vaak in een schiettent staat, presteerde de keeper altijd constant. Van Crombrugge maakte al meermaals deel uit van de voorselectie van de Rode Duivels, maar werd nooit opgeroepen.

Poll: Zou Van Crombrugge een goede doelman zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen  I  Standard  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024