Trekt gewezen Anderlecht-talent Mile Svilar naar Club Brugge?

Trekt gewezen Anderlecht-talent Mile Svilar naar Club Brugge?
Woensdag 31 oktober 2018 - 18:03   I  

Club Brugge is momenteel op zoek naar een nieuwe doelman. Karlo Letica (21) zakte vorig weekend op het veld van STVV volledig door het ijs en in reservedoelman Ethan Horvath (23) is het vertrouwen sowieso al niet enorm groot. In januari zal er dan ook een nieuwe doelman op Jan Breydel arriveren.

Het Nieuwsblad onthulde maandag dat Club Brugge in januari een nieuwe doelman gaat aantrekken. Het Brugse bestuur is niet tevreden over de prestaties van Letica en blijft daarom niet bij de pakken zitten.

Hendrik Van Crombrugge, de 26-jarige goalie van KAS Eupen zou een optie kunnen zijn voor blauw-zwart. (Lees er meer over in dit artikel). Maar mogelijk zoekt het Brugse bestuur het opnieuw buiten de landsgrenzen.

Svilar op zijspoor bij Benfica

In dat opzicht is het niet uitgesloten dat Mile Svilar in het vizier komt. De doelman ruilde Anderlecht iets meer dan een jaar geleden in voor Benfica. Aanvankelijk kwam onze landgenoot er aan spelen toe, maar nu zit Svilar op een zijspoor bij de Portugese topclub. Eén nadeel: met zijn 19 lentes is ook Svilar nog piepjong en onervaren.

Poll: Zou Svilar een goede doelman zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Benfica  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024