Racing Genk toont waarom het titelkandidaat is in knotsgekke match

Woensdag 31 oktober 2018 - 22:25   I   door Redactie

Spektakel in Antwerpen! Racing Genk wist in de tweede helft een 2-0 achterstand om te buigen tot een 2-4 overwinning. Het had daarvoor wel twee penalty's nodig.

Antwerp - KRC Genk 0-0

Racing Genk demonstreerde hoe je een slechte wedstrijd toch nog kan ombuigen tot een overwinning. Antwerp domineerde de eerste helft en wist maar liefst twee keer de weg naar de netten te vinden. Niemand die er op dat moment nog aan dacht dat Genk terug zou komen in de wedstrijd.

In de tweede helft kreeg Genk uit het niets een eerste penalty en 4 minuten later al meteen een tweede. Beiden werden feilloos omgezet door Malinovskiy, die zijn ploeg terug in de wedstrijd brengt.

De frustratie bij Antwerp groeit. De ene overtreding na de andere volgt. Genk profiteert en scoort via Samatta de 2-3. Antwerp probeert nog wel, maar in het slot van de wedstrijd is het alweer Samatta die de doodsteek geeft: 2-4.