Sollied zorgt meteen voor ommekeer bij Lokeren, STVV klopt Essevee

Zondag 04 november 2018 - 21:53   I   door Redactie

Lokeren leeft weer op hoop. De eerste wedstrijd van Trond Sollied leverde meteen een 2-0-overwinning op tegen Eupen. Sint-Truiden boog een achterstand om tegen Zulte Waregem.

Lokeren - Eupen 2-0

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Lokeren. Lukas Marecek opende de score met een heerlijke goal. Na geklungel in de Eupense defensie kon uiteindelijk Miric voor de 2-0 zorgen. Op slag van rusten miste De Ridder de 3-0. De tweede helft had minder om het lijf. Lokeren was tevreden met de 2-0-voorsprong.

Sint-Truiden - Zulte Waregem 2-1

Zulte Waregem klom na een halfuur met een knap doelpunt op voorsprong. Bongonda was de maker van de goal. Wat later werd een goal van Harbaoui (onterecht?) afgekeurd. Anders had het al 0-2 kunnen zijn.

Na de rust kregen de bezoekers het deksel op de neus. Daichi Kamada bleef kalm voor doel en scoorde de gelijkmaker. Nadien kreeg Harbaoui nog een tweede gele kaart van ref Boterberg. Alweer een opmerkelijke beslissing van de scheidsrechter. Tot overmaat van ramp voor Zulte Waregem werd het nog 2-1. Elton Acolatse bezorgde STVV nog de zege.

Poll: Houdt Sollied Lokeren in 1A?