Exit Vanhaezebrouck? "Frank de Boer is de juiste man voor dit Anderlecht"

Exit Vanhaezebrouck?
Maandag 05 november 2018 - 17:14   I  

RSC Anderlecht kon zondagavond nog eens winnen, maar de Brusselse club heeft andermaal een vervelende week achter de rug. Na een verlies in Eupen en een gelijkspel tegen Lokeren, kwam trainer Hein Vanhaezebrouck voor de zoveelste keer dit seizoen onder vuur te liggen.

Op sociale media riepen heel wat fans al op om Vanhaezebrouck te ontslaan en een andere trainer in de plaats te halen. De namen van Frank de Boer (ex-Ajax), Phillip Cocu (ex-PSV en net ontslagen bij Fenerbahçe) en Peter Maes (ex-Lokeren) passeerden al de revue.

Frank de Boer de populairste

Op Voetbal24.be lanceerden we een poll om eens na te gaan welke trainer nu precies de voorkeur geniet van de Anderlecht-fans. En wat blijkt? Liefst 30% van de stemmers is van mening dat Frank de Boer de juiste man is voor dit Anderlecht. 23% zou Peter Maes graag als vervanger van Vanhaezebrouck zien.

Cocu kreeg 14% van de stemmen achter zijn naam. Dat is exact evenveel als huidig T1 Vanhaezebrouck. 19% van de stemmers tot slot, wil nog een andere - niet nader genoemde - nieuwe trainer. In totaal wil dus liefst 86% van de ondervraagden een nieuwe T1 bij Anderlecht.

Poll: Is Frank de Boer haalbaar voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  PSV  I  Lokeren

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024