Björn Engels heeft heel goed nieuws voor Club Brugge

Björn Engels heeft heel goed nieuws voor Club Brugge
Dinsdag 06 november 2018 - 07:42   I   door Redactie

Björn Engels speelde met Reims al tegen AS Monaco en won. De verdediger gaf zijn ex-club Club Brugge dus al het goede voorbeeld.

"Je ziet aan alles dat Monaco zoekende is", zegt Engels. "Dat was afgelopen weekend ook tegen ons zo. Ze hebben zich voorbereid op hun match tegen Club: net als in de heenwedstrijd in Brugge speelde Monaco in een 3-5-2-systeem. Club moet zorgen dat de organisatie er staat. Wij stonden goed en daardoor was Monaco nauwelijks gevaarlijk."

"We hebben een halfuur met tien gespeeld en zelfs dan zijn we niet in de problemen gekomen", vervolgt de verdediger in Het Laatste Nieuws. "Je ziet dat ze geen vertrouwen hebben. In de tweede helft was Falcao wel dicht bij een goal. Hij kwam in de plaats van Sylla en dat veranderde toch wat. Monaco speelde erg in functie van Falcao - een ander kaliber dan Sylla."

Vanaken

"Aan de overzijde liggen er mogelijkheden voor Club. Zeker voor Hans (Vanaken, red.) en Wesley, die Monaco pijn kunnen doen. Je merkt aan hun centrale verdedigers Glik en Jemerson dat de ploeg in crisis verkeert. Af en toe was er paniek in de rangen, wat normaal gezien niet het geval is."

Poll: Denk jij dat Club iets zal rapen tegen Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  Reims

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024