‘Wesley Moraes vertrekt bij Club Brugge’

‘Wesley Moraes vertrekt bij Club Brugge’
Dinsdag 06 november 2018 - 13:06   I  

Wesley Moraes is zowat onmisbaar geworden voor club Brugge. De beresterke Braziliaan is dé aanvalsleider in de ploeg van Ivan Leko en maakte de jongste tijd veel progressie. De keerzijde van de medaille? Ook buitenlandse clubs hebben door dat Wesley veel talent heeft.

Vorige zomer probeerde Lazio nog om Wesley weg te halen bij Club Brugge. Dat lukte niet, want de spits besliste dat hij het seizoen sowieso bij blauw-zwart wilde aanvatten. Wesley wilde schitteren in de Champions League alvorens andere oorden op te zoeken.

Onlangs was er sprake van interesse van Bayern München, maar concreet is de Duitse recordkampioen nog niet geworden. En daar hoopt Fiorentina nu van te profiteren. De Italiaanse subtopper heeft zijn zinnen gezet op Wesley en wil hem zo snel mogelijk binnenhalen.

Engeland, Duitsland & Frankrijk

Volgens Italiaanse media krijgt Fiorentina wel stevige concurrentie. Ook ploegen uit Engeland, Duitsland, Frankrijk, Rusland en zelfs Turkije zouden Wesley op hun verlanglijstje gezet hebben. Eén ding is zeker: de spits zal Club Brugge verlaten. Is het niet in januari, dan wel na afloop van het seizoen.

Poll: Is Wesley klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fiorentina

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024