Cristiano Ronaldo plant nu al érg verrassende transfer

Cristiano Ronaldo plant nu al érg verrassende transfer
Dinsdag 06 november 2018 - 14:04   I  

Cristiano Ronaldo speelt nog maar sinds de start van dit seizoen bij Juventus, maar toch maakt de 33-jarige Portugees nu al plannen over een volgende transfer. Zo is het niet uitgesloten als CR7 na zijn passage in Turijn voor een avontuur in de Verenigde Staten kiest.

Ronaldo heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij op een dag in de Major League Soccer zou willen spelen. Al wil de aanvaller natuurlijk ook zo lang mogelijk op het hoogste niveau in Europa actief blijven.

MLS

Tijdens de voorbije jaren werd Ronaldo al een paar keer in verband gebracht met een verhuis naar de MLS, maar tot dusver kwam het er niet van. Nu heeft CR7 een hint gedropt over een potentiële verhuis naar Amerika.

Zo sluit Ronaldo niet uit dat hij op termijn opnieuw in dezelfde ploeg speelt als… Wayne Rooney. De 33-jarige Engelsman speelt sinds afgelopen zomer bij D.C. United en doet het daar voortreffelijk. Rooney en Ronaldo maakten destijds samen furore bij Manchester United en dat is CR7 nog niet vergeten.

“Het schot van Rooney is ongelofelijk”

“Ik noemde hem, onder vrienden, de pitbull. Ik weet nog goed dat, als hij de bal verloor, hij zo krachtig, sterk en vastberaden was om die te heroveren. Bovendien is zijn schot ongelofelijk”, aldus Ronaldo. “Ik mis het wel om samen te spelen met Wayne. Misschien spelen we op een dag wel weer in dezelfde ploeg.”

Poll: Zou jij Ronaldo en Rooney ook graag weer in dezelfde ploeg zien spelen?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester United  I  D.C. United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024