Euforische Leko: "Hij is dé man van de match"

Euforische Leko:
Dinsdag 06 november 2018 - 21:39   I   door Redactie

Ivan Leko is erg blij met de knappe 0-4-overwinning van Club Brugge bij AS Monaco. De coach spreekt over een "historische" zege.

"We kwamen hier om te winnen. We wisten dat Monaco niet goed zat maar dit is een droom. Als je dit kunt, is het historisch", zegt Leko. Voetbal is moeilijk uit te leggen. Hiervoor houden we voetbal. Je weet nooit wat er komt. Het was niet eens onze beste wedstrijd in de Champions League. Winnen tegen Monaco is fantastisch. Glick, Falcao, Chadli en Tielemans zijn toch fantastische spelers?"

"Er waren meerdere sleutelmomenten", citeert Het Nieuwsblad Leko. "Die eerste redding van Horvath was heel belangrijk. Voor mij is hij de man van de match. Dat klinkt vreemd maar het is wel zo. Dan gaan rusten met 0-3 was belangrijk en ook het kwartier na de kampwisseling geen doelpunt pakken was een sleutelmoment."

"Na de 0-3 was ik er nog niet gerust in. Er zijn genoeg voorbeelden dat het nog misloopt dan. Ik zei tijdens de rust dat we de wetten van het voetbal moesten respecteren. En dat is tot het uiterste gaan. Dat hebben we gedaan."

Poll: Vond jij Horvath ook de man van de match?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024