Transfermarkt: Terugkeer van twee ex-JPL sterren, Griezmann naar Engeland

Transfermarkt: Terugkeer van twee ex-JPL sterren, Griezmann naar Engeland
Woensdag 07 november 2018 - 23:15   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Jose Mourinho is van mening dat Antoine Griezmann dé man is die Manchester United nodig heeft om opnieuw beter te gaan presteren. Hij is zelfs bereid om Alexis Sanchez te verkopen om de transfer te kunnen bekostigen.

*Het is niet ondenkbaar dat Nabil Dirar opnieuw in de Jupiler Pro League komt voetballen. Volgens verschillende Turkse media is de Marokkaanse international op weg naar de Belgische competitie, 

*Sander Berge zal volgend seizoen zo goed als zeker naar het buitenland vertrekken. Dat liet Dimitri de Condé, technisch directeur bij KRC Genk weten.

*Sofiane Hanni staat open voor een terugkeer naar Anderlecht. Als Paars-wit hem niet wil, sluit hij een andere club in België niet uit

*Mousa Dembele geniet belangstelling van de Italiaanse topclubs AC Milan en Internazionale.

*Thorgan Hazard zou Borussia Mönchengladbach kunnen inruilen voor een avontuur bij AS Roma. De Romeinse topclub is uiterst geïnteresseerd in de jongere broer van Chelsea-ster Eden. 

*Anderlecht gaat de aankoopoptie in het huurcontract van Landry Dimata lichten. Paars-wit moet 5 miljoen euro ophoesten.

*Verder maakt paars-wit ook werk van een extra aanvaller en een nieuwe nummer tien.

*Club Brugge moet vrezen voor een vertrek van Wesley Moraes. Volgens Marc Degryse is het onvermijdelijk dat de Braziliaan binnen afzienbare tijd naar een grotere competitie verhuist.

*Zinho Vanheusden verliest zijn geduld bij Standard. De verdediger wil vaker aan spelen toekomen, al dan niet bij een andere (Belgische?) club.

*Jere Uronen is na dit seizoen einde contract. Bij KRC Genk doen ze er dezer dagen dan ook alles aan om de Fin langer aan boord te houden.

*Genk moet mogelijk ook op zoek naar een extra doelman. In januari neemt Danny Vukovic met Australië immers deel aan de Asian Cup.

*Yannick Ferrera moet vrezen voor zijn job bij Waasland-Beveren. De match tegen Cercle Brugge van dit weekend wordt erg belangrijk.

*Arsenal, Tottenham en Manchester City hebben een oogje op AS Roma-winger Cengiz Under.

*West Ham United wil Ruben Loftus-Cheek inlijven, maar Maurizio Sarri wil de Engelsman niet kwijt.

*Zelf zou Chelsea zich graag willen versterken met… Callum Wilson. De spits doet het voortreffelijk bij Bournemouth.

Poll: Wie gaat de beste zaken doen in januari?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024