Slecht nieuws voor Lukaku: ‘Kwade Mourinho regelt transfer van 150 miljoen’

Slecht nieuws voor Lukaku: ‘Kwade Mourinho regelt transfer van 150 miljoen’
Woensdag 07 november 2018 - 18:00   I  

Manchester United kende een dramatische start van het seizoen. De Engelse recordkampioen is al een tijdje zoekende en presteert wisselvallig. Voorin verkeren enkele spelers, waaronder Romelu Lukaku en Alexis Sanchez, in een vertrouwenscrisis.

Met de winterse transferperiode die in aantocht is, is José Mourinho van plan om zijn ploeg te versterken. Hij is kwaad dat zijn ploeg niet meer brengt en gaat ingrijpen. De Portugese oefenmeester wil er niet alleen een centrale verdediger, maar ook een nieuwe spits bij. En Mourinho weet al precies wie hij wil: Antoine Griezmann.

150 miljoen euro

The Special One is van mening dat Griezmann dé man is die Manchester United nodig heeft om opnieuw beter te gaan presteren. Atletico Madrid liet in het nieuwe contract van Griezmann een afkoopsom van 150 miljoen euro opnemen.

Dat bedrag vinden ze in Manchester wat aan de hoge kant. Daarom wil Mourinho Alexis Sanchez - die op Old Trafford steeds meer als een regelrechte flop wordt bestempeld - in de deal betrekken om de prijs te drukken. Als Griezmann effectief naar United verkast, is dat slecht nieuws voor Lukaku.

Poll: Heeft Manchester United iemand als Griezmann nodig?

TAGS  I  Manchester United  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Atlético Madrid

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024