Adrien Trebel bevestigt akkoord met Europese grootmacht

Adrien Trebel bevestigt akkoord met Europese grootmacht
Donderdag 08 november 2018 - 07:10   I   door Redactie

Adrien Trebel speelt nog bij Anderlecht, maar dat had anders kunnen zijn. De middenvelder had namelijk een overeenkomst met een grote buitenlandse club.

"Met Porto had ik zelfs een persoonlijk akkoord. Ook met Hertha BSC en Celtic was ik vergevorderd, maar niemand wilde de vraagprijs (ongeveer 10 miljoen euro, red.) betalen. (haalt de schouders op) Ik had daar vrede mee", zegt Trebel in Het Laatste Nieuws.

"De coach was duidelijk: van hem mocht ik niet weg. De voorzitter wilde me ook graag houden, maar hij zei me: 'Adrien, als je absoluut de stap wil zetten, dan zijn we bereid mee te werken aan de juiste voorwaarden, want er was je een transfer beloofd.' (door voormalig manager Herman Van Holsbeeck, red.). Ik vond die houding knap."

"Je weet wat je hier verliest, maar niet wat je ginder wint. Bovendien konden de coach en de voorzitter - zelfs op vakantie hielden we voortdurend contact - me overtuigen van hun project. Trouwens: Celtic of Porto, dat zijn mooie clubs, maar het is toch geen verbetering in vergelijking met Anderlecht?"

Poll: Had Anderlecht hem beter voor wat minder laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Porto

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024