'Coucke bezorgt Anderlecht-fans enorme opdoffer op transfermarkt'

'Coucke bezorgt Anderlecht-fans enorme opdoffer op transfermarkt'
Vrijdag 09 november 2018 - 07:00   I   door Redactie

Volgens Het Nieuwsblad kan de Europese uitschakeling verregaande gevolgen hebben voor Anderlecht, ook op de transfermarkt. Na amper vier speeldagen is paars-wit al uitgeschakeld in de Europa League.

De vraag is nu of Coucke nog wel voluit zal gaan op de transfermarkt. Aangezien RSCA enkel nog in de competitie moet aantreden na Nieuwjaar kan het helemaal anders zijn.

"Het gevolg is dat we begin november zijn en Anderlecht alleen nog de competitie heeft om voor te spelen. Niet dat Genk en Club schrik krijgen, want met slechts twee clean sheets en amper zeges tegen de top zes ziet het er ook daar niet zo rooskleurig uit. Marc Coucke had het zich anders voorgesteld", schrijft Het Nieuwsblad.

“Bovendien rijst de vraag of deze vroegtijdige uitschakeling in de beker en in Europa gevolgen heeft voor het transferbeleid in januari. Moeten er dan meer spelers afvloeien of komt er maar één offensieve versterking? Wie weet.” Dat zou dan hele slecht nieuws zijn voor de fans, die rekenen op forse versterkingen.

Poll: Denk jij dat Coucke Anderlecht zwaar zal versterken in januari?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024