Uitgelekt: ‘Nieuwe informatie over Martinez en Real Madrid’

Uitgelekt: ‘Nieuwe informatie over Martinez en Real Madrid’
Zaterdag 10 november 2018 - 15:29   I  

Roberto Martinez maakte vrijdagmiddag om 12 uur zijn selectie voor de nakende interlandbreak bekend. Uiteraard kreeg de bondscoach van de Rode Duivels ook vragen over zijn toekomst.

Martinez wordt al enkele weken nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid. De Champions Leaguewinnaar zette Julen Lopetegui op straat en Martinez zou één van de topkandidaten zijn om aan de slag te gaan in Santiago Bernabéu.

"Of die geruchten en speculaties me storen? Neen", klonk het duidelijk bij Martinez. Vervolgens legde hij uit wat er precies gaande is. Niets, zo blijkt. "Geruchten en speculaties maken deel uit van het voetbal. Dat heb ik niet onder controle."

"Real Madrid speelt niet door mijn hoofd"

"Een overgang naar Real Madrid speelt niet door mijn hoofd”, verduidelijkte de bondscoach. “We staan voor twee belangrijke wedstrijden om de groepsfase van de Nations League af te ronden. Daar ben ik nu mee bezig, want ik wil dat mijn ploeg klaar is voor die wedstrijden.”

"Of ik contact heb gehad met Real Madrid? Dat is irrelevant. Het zou onrespectvol zijn om daarover te praten. Of mijn manager contact heeft gehad met Real Madrid? Nogmaals: die vraag is irrelevant", besloot Martinez.

Update 10/11 - 15:29

Het Nieuwsblad onthult dat Martinez wel degelijk gecontacteerd werd door een delegatie van Real Madrid. “Volgens onze informatie is er door Real bij een van de makelaars die Martinez vertegenwoordigt geïnformeerd naar zijn contractsituatie bij de Belgische bond”, schrijft de krant.

“Bij de bond is men er gerust op dat hij zal blijven. Toch is het vreemd dat Martinez dan niet met zoveel woorden zegt dat hij tot 2020, als zijn contract bij de Duivels afloopt, in dienst zal blijven.”

Poll: Denk jij dat Martinez bondscoach van België blijft?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024