Courtois blokkeert transfer Rode Duivel: ‘Ik wil niet met hem samenwerken’

Courtois blokkeert transfer Rode Duivel: ‘Ik wil niet met hem samenwerken’
Maandag 12 november 2018 - 09:09   I  

Romelu Lukaku beleeft allesbehalve een plezierig seizoen. Bij de Rode Duivels vindt de spits nog wel gemakkelijk de weg naar de touwen, maar bij zijn club Manchester United vlot het momenteel niet zo goed.

De motor van Lukaku sputterde de voorbije weken en José Mourinho liet zijn aanvalsleider zelfs naast de selectie. 'Geblesseerd', klonk het officieel. 'Fysieke en mentale rust' klinkt het in de Britse media.

Hoe dan ook: het lijkt erop dat Big Rom niet langer onaantastbaar is bij Manchester United. Daar waar de Rode Duivel vorig seizoen bijna alles speelde, kregen tijdens deze jaargang ook zijn concurrenten al kansen als nummer 9.

Conte wil Lukaku

Wie weet is er nu een opmerkelijke oplossing in de maak. Zo zou Antonio Conte, nog steeds in de running om trainer van Real Madrid te worden, aan het bestuur van de Spaanse topclub gevraagd hebben om Lukaku binnen te halen. Voorzitter Florentino Perez twijfelt en dat is één van de redenen waarom de gesprekken tussen Real en Conte in eerste instantie vastliepen. Dat meldt Bleacher Report.

Volgens enkele Spaanse en Italiaanse media is het echter niet uitgesloten dat Conte alsnog de nieuwe trainer van Real wordt. Als de ex-trainer van Juventus en Chelsea in Santiago Bernabéu aan de slag gaat, zal dat mét Lukaku zijn. 'Lukaku moet naar Real Madrid komen', klinkt de eis van Conte.

Update 12/11 - 9:09

Romelu Lukaku moet niet hopen op een transfer naar Real Madrid. De kans dat Antonio Conte trainer van De Koninklijke wordt, is zo goed als onbestaande. Enkele sterkhouders, waaronder Sergio Ramos en Thibaut Courtois, hebben zich verzet tegen de komst van de Italiaanse oefenmeester.

Courtois en co zouden letterlijk aan het bestuur hebben laten weten dat ze niet met Conte willen samenwerken. Courtois beleefde bij Chelsea niet meteen zijn gelukkigste periode onder de Italiaan.

Poll: Denk jij dat Lukaku snel zal vertrekken bij Manchester United?

TAGS  I  Manchester United  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024