'Club Brugge staat op het punt om eerste wintertransfer af te ronden'

'Club Brugge staat op het punt om eerste wintertransfer af te ronden'
Woensdag 14 november 2018 - 15:36   I  

De transfermarkt opent pas op 1 januari de deuren, maar toch maakt Club Brugge achter de schermen al werk van enkele deals. Dezer dagen probeert CEO Vincent Mannaert bijvoorbeeld om Dorin Rotariu te verkopen.

Club Brugge verhuurt Rotariu dit seizoen aan het Nederlandse AZ Alkmaar, maar daar kan de vleugelspeler zich allesbehalve doorzetten. Rotariu begon in de Eredivisie nog niet één keer in de basis bij de ploeg van John van den Brom. Het loopt dus niet lekker voor de Roemeen...

Terug naar eigen land?

Mogelijk vertrekt Rotariu daarom in januari alweer bij AZ. Het Roemeense Steaua Boekarest zou de 23-jarige Rotariu een reddingsboei willen toegooien. Plaatselijke media melden dat Steaua gaat onderhandelen met Club Brugge.

Blauw-zwart zou 2 à 2,5 miljoen euro willen verdienen aan een definitief vertrek van Rotariu. Als de Roemeen in januari opstapt bij AZ en naar Steaua verhuist, zou dat best verrassend zijn. Tijdens de voorbije transferperiodes wilde Rotariu immers absoluut niet terugkeren naar zijn vaderland.

Update 14/11 - 15:36

Volgens de Franstalige krant L'Avenir schieten de onderhandelingen tussen Club Brugge en Steaua Boekarest goed op. Als alles volgens plan verloopt, verkast Rotariu in januari naar eigen land voor een slordige 2 miljoen.

Beide partijen zouden op het punt staan om de deal af te ronden. Als de deal tot stand komt, is dit meteen ook de eerste (uitgaande) wintertransfer voor Club.

Poll: Verdient Rotariu nog een kans bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Steaua Boekarest  I  AZ

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024