Club Brugge lijdt pijnlijke nederlaag bij Charleroi

Zaterdag 10 november 2018 - 19:53   I   door Redactie

Club Brugge heeft geen vervolg kunnen breien aan de knappe overwinning op AS Monaco in de Champions League. Blauw-zwart bleef ging met 2-1 onderuit bij Charleroi.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Club Brugge. Al in de twaalfde minuut opende Hans Vanaken met een lage knal de score. Kort voor de rust kantelde het. Club verloor Stefano Denswil met een blessure en nauwelijks enkele minuten later maakte Benavente voor de gelijkmaker.

In de tweede helft greep coach Ivan Leko in bij Club. Rezaei kwam in de plaats van Vormer. Later haalde hij de ook eerder ingevallen Mitrovic opnieuw naar de kant. Het hielp niet, wnat te veel Club-spelers zaten echt niet in de wedstrijd. Het werd zelfs nog erger. Nadat Horvath eerst nog Benavente van een tweede doelpunt hield, bezorgde Massimo Bruno de thuisploeg toch nog de zege.

Poll: Stelt Club jou teleur?