Leko: "Dit is de reden waarom ik Mitrovic terug naar de kant haalde"

Leko:
Zaterdag 10 november 2018 - 21:15   I   door Redactie

Club Brugge verloor met 2-1 bij Charleroi. Ivan Leko is erg ontgoocheld. De coach van Club had er meer van verwacht, zeker na de 0-4-zege bij AS Monaco eerder deze week.

"Dit is een pijnlijke nederlaag” zegt Leko aan Het Nieuwsblad. “We waren goed begonnen. Stonden op 0-1 en dat was volledig terecht. We stonden defensief goed en solide. Na een halfuur was het minder aan het worden en door een gebrek aan intensiteit kon Charleroi gelijkmaken. Na de rust hadden we het lastig met de druk van Charleroi. We kwamen niet meer in ons spel."

"Ik miste scherpte, energie en power in ons spel. We wisten dat het moeilijk zou worden. We waren wat te soft. Waarom is het na een goede wedstrijd in de Champions League altijd zo moeilijk om de scherpte te vinden in de Jupiler Pro League? Daar wil ik het antwoord op vinden. We hebben genoeg kwaliteit en mentaliteit om dergelijke wedstrijden niet te verliezen.”

Leko gaf ook nog uitleg bij zijn wissels. "Denswil moest nog naar de kant met een blessure. Mitrovic heb ik na zijn invalbeurt toch opnieuw naar de kant gehaald omdat ik iets wilde doen. Mechele en Decarli waren mijn beste verdedigers, dus die liet ik staan. Mitrovic had dus geen blessure ofzo. Het was tactisch. Ik hoop dat we ons na de interlandbreak kunnen herpakken.”

Poll: Treft Leko schuld aan deze nederlaag?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024