‘Topaanwinst’ AA Gent zorgt voor grote problemen

‘Topaanwinst’ AA Gent zorgt voor grote problemen
Maandag 12 november 2018 - 11:04   I  

AA Gent ging zondagnamiddag onderuit op het veld van RSC Anderlecht. Jess Thorup probeert zijn ploeg nog goed en wel naar zijn hand te zetten, maar niet iedere speler presteert momenteel geweldig.

Zo zorgt onder meer topaanwinst Taiwo Awoniyi voor de nodige problemen bij De Buffalo's. Gent huurt de Nigeriaanse aanvaller tot het einde van het seizoen van Liverpool, maar voorlopig is het huwelijk geen succes.

Tegen Anderlecht zat de spits niet eens op de bank. Pijnlijk. "Het gaat van kwaad naar erger met Taiwo Awoniyi", schrijft Het Laatste Nieuws"De 21-jarige huurling van Liverpool speelde vorig seizoen uitstekend bij Moeskroen, waarop AA Gent hemel en aarde bewoog om hem, voor de neus van de andere Belgische topclubs, op huurbasis over te nemen."

Een schim van de speler die hij was bij Moeskroen

"Awoniyi scoorde één keer in de voorrondes van de Europa League en één keer in de beker, maar in de competitie vond hij nog niet één keer de weg naar de netten. Bij zijn laatste invalbeurten was Awoniyi nog slechts een schim van de speler die hij was bij Moeskroen", besluit de krant.

Poll: Geloof jij nog in Awoniyi?

TAGS  I  AA Gent

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024