Transfermarkt: 'Grote verrassing in Madrid, miljoenentransfer in de maak in JPL'

Transfermarkt: 'Grote verrassing in Madrid, miljoenentransfer in de maak in JPL'
Maandag 12 november 2018 - 22:15   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Toby Alderweireld kan op serieuze interesse rekenen van Manchester United. José Mourinho wil zelfs Eric Bailly en Marcos Rojo verkopen om de transfer te financieren. 

*Real Madrid heeft de Argentijn Santagio Solari officieel aangesteld als hoofdcoach.

*Bob Peeters wordt geen nieuwe trainer bij Waasland-Beveren. Hij tekent  een nieuw contract bij Westerlo.

*Leandro Trossard kan op interesse rekenen van AS Monaco en Olympique Marseille. Monaco zou al bereid zijn om 18 miljoen euro te bieden. Niet voldoende voor Genk, dat meer dan 25 miljoen euro wil voor hem

*Lionel Messi eist versterking bij Barcelona. Hij denkt aan Eden Hazard of Neymar.

*Hans Vanaken geeft toe: "De Bundesliga kan wel een competitie zijn die me ligt". Dat betekent dat de kansen van Borussia Dortmund alleen maar stijgen.

*Real Madrid zou Eden Hazard in januari willen aantrekken, maar de Rode Duivel heeft uitgesloten dat hij in het midden van het seizoen andere oorden gaat opzoeken.

*FC Barcelona heeft een oogje op Sander Berge. De Catalaanse topclub ziet in de Noor een ideale investering op lange termijn.

*Taiwo Awoniyi zat tijdens het voorbije weekend niet in de selectie bij AA Gent. De Liverpool-huurling kan zich niet doorzetten en vertrekt mogelijk in januari alweer in de Ghelamco Arena.

 

*Real Madrid speelde met de gedachte om Antonio Conte trainer te maken. Die wilde graag Romelu Lukaku meenemen naar Real, maar daar komt niets van in huis. Enkele grote namen, onder wie Sergio Ramos en Thibaut Courtois willen niet samenwerken met Conte.

*Yannick Carrasco is momenteel nog een speler van Dalian Yifang, maar daar zou snel verandering in kunnen komen. De Rode Duivel kon zich met zijn club maar op het nippertje redden in eerste klasse. Mogelijk keert Carrasco na het teleurstellende seizoen snel terug naar Europa.

*Juventus zou Arturo Vidal terug naar de Serie A willen halen. De Chileen ruilde afgelopen zomer Bayern München pas in voor FC Barcelona.

Poll: Verdient Bob Peeters een nieuwe kans in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024