Anderlecht reageert officieel op "opzijschuiven" van Luc Devroe

Anderlecht reageert officieel op
Dinsdag 13 november 2018 - 10:45   I   door Redactie

Marc Coucke grijpt in bij Anderlecht. De zwakke sportieve resultaten vroegen om een analyse en om veranderingen. Michael Verschueren wordt de nieuwe sportieve baas.

Verschueren vervangt Luc Devroe. Die blijft bij Anderlecht, maar moet een andere rol aanvaarden bij paars-wit. Coucke twijfelt niet aan de kennis van Devroe, maar zijn afgelopen transferperiode was een mislukking.

Verschueren kent de club door en door. Hij is de zoon van Michel Verschueren en is dus opgegroeid met Anderlecht. "Zijn sportieve ambities zijn er en hij is ook erg close met Coucke", schrijft Het Nieuwsblad.

"Bovendien heeft Verschueren ervaring als bedrijfsleider. Devroe krijgt wel eens het verwijt dat hij alleen zichzelf vertrouwt en minder geschikt is om een sportieve cel aan te sturen. Verschueren zou zo'n leidinggevende functie beter liggen."

Update 13/11 - 10:45

RSCA wil het bericht niet bevestigen, maar ontkent het ook niet. "RSC Anderlecht geeft momenteel geen toelichting over de berichten betreffende de sportieve leiding", luidt het. "De club bekijkt momenteel haar opties om het sportieve departement te versterken en zal nadien zelf communiceren."

Poll: Goeie zet van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024