Transfermarkt: 'Grote verrassing in Madrid, miljoenentransfer in de maak in JPL'

Transfermarkt: 'Grote verrassing in Madrid, miljoenentransfer in de maak in JPL'
Dinsdag 13 november 2018 - 22:15   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Toby Alderweireld kan op serieuze interesse rekenen van Manchester United. José Mourinho wil zelfs Eric Bailly en Marcos Rojo verkopen om de transfer te financieren. 

*Real Madrid heeft de Argentijn Santagio Solari officieel aangesteld als hoofdcoach.

*Bob Peeters wordt geen nieuwe trainer bij Waasland-Beveren. Hij tekent  een nieuw contract bij Westerlo.

*Leandro Trossard kan op interesse rekenen van AS Monaco en Olympique Marseille. Monaco zou al bereid zijn om 18 miljoen euro te bieden. Niet voldoende voor Genk, dat meer dan 25 miljoen euro wil voor hem

*Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid, wil in januari Mauro Icardi én Eden Hazard aantrekken.

*Wesley Moraes geniet na Lazio en Bayern München nu ook de belangstelling van AS Monaco. Coach Thierry Henry wil de aanvaller van Club Brugge.

*Standard moet vrezen voor een vertrek van Renaud Emond. Galatasaray is geïnteresseerd in de spits. Er zou ook Engelse belangstelling zijn voor Emond.

*Philippe Clement laat weten dat Leandro Trossard niet voor minder dan 25 miljoen euro zal verkocht worden bij KRC Genk.

*Valencia zal na dit seizoen Mich Batshuayi terug naar Chelsea sturen. De Spaanse club licht de aankoopoptie in zijn huurcontract niet.

Poll: Denk jij dat Trossard Genk een recordsom zal opleveren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024