Bevestiging: 'Marc Coucke neemt drastische beslissing over Luc Devroe'

Bevestiging: 'Marc Coucke neemt drastische beslissing over Luc Devroe'
Dinsdag 13 november 2018 - 13:15   I   door Redactie

Het Laatste Nieuws bevestigt het eerdere bericht van Het Nieuwsblad. Anderlecht-voorzitter Marc Coucke gaat Michael Verschueren de nieuwe sportieve baas maken. Daarmee grijpt Coucke al na enkele maanden in bij paars-wit. Dit omdat de resultaten en het spel niet goed zijn.

HLN voorspelt dat dit nieuws op gejuich zal onthaald worden door de fans. Daarnaast is de krant er ook zeker van dat Devroe minder macht zal krijgen. Net als Sporza overigens.

"De supporters zullen alvast verheugd zijn met dit nieuws, want zij hebben de familie-Verschueren, als gevolg van de successen onder ex-manager Michel, altijd hoog ingeschat. Luc Devroe geniet minder waardering bij de achterban, zo bewezen de recente protestacties tegen het transferbeleid nog. Als Verschueren effectief de sportieve baas wordt, dan spreekt het voor zich dat Devroe daalt in de hiërarchie op Neerpede", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Sporza meldt: "Wat dit betekent voor de toekomst van Devroe bij Anderlecht is niet duidelijk, maar verwacht wordt dat hij in een andere rol wel bij de sportieve werking van de club betrokken zal blijven."

Poll: Begrijp je die beslissing van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024