'Michael Verschueren zadelt RSCA direct met gigantisch probleem op'

'Michael Verschueren zadelt RSCA direct met gigantisch probleem op'
Woensdag 14 november 2018 - 13:34   I  

Michael Verschueren krijgt de sportieve touwtjes bij RSC Anderlecht in handen. Hij moet in de voetsporen van zijn vader Michel zien te treden. Zal dat ook effectief lukken?

Er rijzen nu al twijfels over de capaciteiten van Verschueren. Hij is dan wel een zakenman en beschikt over een uitgebreid netwerk, maar het schoentje knelt op een ander vlak... Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Verschueren niet bepaald een voetbaldier zou zijn.

"Michael Verschueren zelf heeft in het verleden al aangestipt dat hij zich niet meteen een voetbalkenner vond", schrijft de krant. Dat zou een gigantisch probleem zijn voor Anderlecht, aangezien Verschueren toch zal instaan voor het aan-en verkopen van spelers.

"Michael gaat tot het uiterste"

Toch maakt Robin, een goede vriend van Verschueren, zich geen zorgen. "Als Michael zijn zinnen ergens op gezet heeft, gaat hij tot het uiterste. Toen de overname van Anderlecht lukte, met dank aan zijn plan, waren de mensen ook verrast dat hij erin geslaagd was. Wel: misschien is hij al lang bezig zichzelf in te werken in de materie."

Poll: Geloof jij in Michael Verschueren?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024