Anderlecht gaat mogelijk transfers regelen met Juventus en Barcelona

Anderlecht gaat mogelijk transfers regelen met Juventus en Barcelona
Woensdag 14 november 2018 - 18:32   I  

Marc Coucke gaat het roer bij RSC Anderlecht volledig omgooien. Hij legt de sportieve toekomst van de club in handen van Michael Verschueren, de zoon van Mister Michel. Volgens velen een verstandige beslissing die Anderlecht geen windeieren zal leggen.

Volgens Het Laatste Nieuws is de aanstelling van Verschueren een goede zet van Coucke. De krant merkt op dat Verschueren de voorbije jaren omhoog klom op de ladder en nu klaar lijkt voor de nieuwe uitdaging die hem bij Anderlecht te wachten staat.

Rijzende ster

"Hij nam in het verleden in naam van Anderlecht al de plaats van zijn vader in bij het uitvoerend comité van de European Club Association (ECA), de vereniging van de grootste Europese voetbalclubs", staat er te lezen in HLN.

"Verschueren werkte er zich op tot voorzitter van de financiële commissie en komt er geregeld in contact met invloedrijke bestuurders als Andrea Agnelli (Juventus), Ed Woodward (Manchester United) en Josep Maria Bartomeu (FC Barcelona). Zijn netwerk breidt zich uit, al snel werd hij een rijzende ster genoemd."

Zaakjes met topclubs?

Nu Verschueren bij Anderlecht de sportieve touwtjes in handen krijgt, zal hij het niet nalaten om in zijn zoektocht naar nieuwe spelers zijn talrijke en sterke connecties bij de Europese topclubs aan te spreken. Het is dus niet uitgesloten dat paars-wit binnenkort zaakjes doet met Manchester United, Barcelona of Juventus.

Poll: Moet Anderlecht zaken doen met deze topclubs?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Barcelona  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024