Vader Witsel deelt smerige sneer uit: "Axel drinkt tenminste niet"

Vader Witsel deelt smerige sneer uit:
Woensdag 14 november 2018 - 23:31   I   door Redactie

Tegen IJsland zal Axel Witsel zijn honderdste cap voor de Rode Duivels behalen. Een zeer sterke prestatie van de middenvelder, want dat had niemand verwacht. Thierry Witsel vertelt hoe zijn zoon jarenlange kritiek te verduren kreeg.

“Het is toch het bewijs dat de tegenstanders van Axel helemaal verkeerd waren hé", vertelt vader Witsel aan Het Laatste Nieuws. "Veel journalisten, maar ook zogenaamde supporters. Allen hebben ze Axel bekritiseerd. Maar als je honderd keer voor België mag spelen, heb je je land uitvoerig gelukkig gemaakt. ‘Het is niet erg’, zei Axel vaak, als er weer eens kritiek was. ‘De mensen doen maar.’ Hij teert niet op revanche."

“Aan alle tegenstanders van Axel: welke bondscoach heeft hem opzij geschoven Hem op de bank gezet", vraagt zijn vader zich af. "Axel stond er al-tijd. En weet je waarom? Niet alleen omdat hij de kwaliteiten heeft, maar omdat Axel niet achterover hangt in zijn zetel, wijn drinkend. Axel werkt keihard. Een prachtig kind, een weergaloze voetballer en buitengewone man.”

Wat Thierry hiermee bedoelt is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt alvast krititiek te zijn op bepaalde spelers die klaarblijkelijk wél lui zijn en wél wijn drinken.

Poll: Hebben de Belgische fans Witsel eindelijk aanvaard na zijn prestaties op het veld?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024