Lukaku moet vrezen voor zijn plaats: Batshuayi man vd match tegen IJsland

Lukaku moet vrezen voor zijn plaats: Batshuayi man vd match tegen IJsland
Donderdag 15 november 2018 - 22:38   I   door Redactie

Het was geen match om lang te onthouden. De Belgen stuiten op een IJslands blok en kunnen weinig forceren. Uiteindelijk is het Hazard die de ban breekt met een flits. Hij vindt Meunier, die Batshuayi bedient. De Rode Duivels blijven doordrukken en komen nog één keer tot scoren toe. De IJslandse doelman miskijkt zich en Batshuayi profiteert.

België - IJsland 2-0

65' Michy Batshuayi 1-0
81' Michy Batshuayi 2-0

De Rode Duivels hebben weinig kunnen doen in de eerste helft tegen een stevig IJslands blok. Het gaat allemaal te traag om iets te kunnen forceren. Batshuayi werd 2 keer in stelling gebracht en ook Eden Hazard kon al op doel trappen, maar echt moeilijk heeft de doelman van IJsland het niet gehad.

Meer vanhetzelfde in de tweede helft, tot het stadion opschrikt van een paal op de bal via Dries Mertens. Even later is het is dan toch alweer Eden Hazard die aan de basis voor het eerste doelpunt ligt. Die brengt de bal tot bij Meunier, die vervolgens de bal voor doel legt. Batshuayi kan makkelijk binnenglijden. 

De Rode Duivels vinden na het doelpunt toch meer ruimte en drukken verder door. De IJslandse doelman gaat in de fout op een shot van Vanaken, Batshuayi staat op de goede plaats om de rebound binnen te leggen. 

 

Poll: Welke spits verkies jij?

TAGS  I  Rode Duivels  I  IJsland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024