De Boeck in shock: “Ben gedegouteerd hoe men mij ontsloeg, schandalig!”

De Boeck in shock: “Ben gedegouteerd hoe men mij ontsloeg, schandalig!”
Donderdag 15 november 2018 - 22:00   I   door Redactie

Glen De Boeck moest vandaag plots opstappen bij KV Kortrijk. De club stuurde hem de laan uit en stelde meteen ex-coach Yves Vanderhaeghe aan. De Boeck verklapt hoe hij te horen kreeg dat zijn C4 klaar lag.

“Vorig jaar heb ik op 8 november een persconferentie gegeven met de schrik om naar 1B te gaan”, staat te lezen op zijn Facebookpagina. “Ik heb het kunnen rechttrekken en zelfs maar net Play-off I gemist... En dan nu dit... Blijkbaar heeft het bestuur gisterenavond beslist om de samenwerking met mezelf stop te zetten en heeft het al contact gehad met de opvolger... Not done, maar ach, het is ‘de voetbalwereld’.”

“Vandaag stond er ook een oefenmatch op het programma tussen Antwerp en Kortrijk. Tijdens die match kreeg De Boeck constant telefoon, maar hij neemt niet op, want de wedstrijd was uiteraard in volle gang. “Tijdens de rust ben ik dan toch maar eens gaan checken wat er scheelde. Ik zag een berichtje van een journalist die zei dat ik ontslagen was. Coach dan nog maar eens 45 minuten… Ik heb dat toch respectvol gedaan, maar nu ben in echt in shock door deze gang van zaken.”

Poll: Is hij terecht ontslagen?

TAGS  I  KV Kortrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024