Kortrijk-voorzitter geeft woeste De Boeck klap in het gezicht

Kortrijk-voorzitter geeft woeste De Boeck klap in het gezicht
Vrijdag 16 november 2018 - 10:07   I  

KV Kortrijk zette donderdag nogal verrassend zijn trainer Glen De Boeck op straat. De gewezen Rode Duivel moest per direct plaatsmaken voor Yves Vanderhaeghe, die na vier jaar terugkeer in het Guldensporenstadion.

Een woeste De Boeck reageerde gisteren nog via Facebook Hij spuwde zijn gal over de manier waarop hij ontslagen werd. Daar lees je in dit artikel meer over.

Bij Kortrijk reageren ze koel. "De raad van bestuur heeft unaniem beslist om tot een trainerswissel over te gaan omdat we niet tevreden zijn over de prestaties van de heenronde", zegt voorzitter Joseph Allijns bij Sporza. Een nieuwe klap in het gezicht van De Boeck, die in moeilijke omstandigheden toch 16 punten sprokkelde. 

"Amper 1 thuismatch gewonnen"

"We hebben amper 1 thuismatch gewonnen en dat vinden we te weinig gelet op de sterke kern die we hebben", gaat Allijns verder. "We hebben zwaar geinvesteerd in onze ploeg en de resultaten blijven uit."

"Dat Glen De Boeck het nieuws vernam van een journalist? Ik weet dat Matthias Leterme naar Antwerpen is gereden om hem na de oefenwedstrijd te zien. Als journalisten op een bepaald moment de boodschapper willen zijn en De Boeck iets vertellen omdat ze al iets hebben vernomen, dan is dat hun zaak. Dat gaat over ethiek", besluit Allijns.

Poll: Begrijp jij het ontslag van De Boeck?

TAGS  I  KV Kortrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024