Er is Johan Boskamp iets opgevallen aan Vincent Kompany

Er is Johan Boskamp iets opgevallen aan Vincent Kompany
Vrijdag 16 november 2018 - 09:42   I  

De Rode Duivels wonnen donderdagavond met 2-0 van IJsland. Vincent Kompany mocht, in tegenstelling tot bij Manchester City, nog eens aan de aftrap beginnen. En er viel analist Johan Boskamp ook iets op aan de ervaren verdediger.

Na afloop van de Nations Leaguewedstrijd was Kompany één van de gespreksonderwerpen. "Als hij aan een match begint, vraag je je nog steeds af hoelang hij het zal volhouden. Hij blijft toch blessuregevoelig", liet Gilles De Dilbde zich ontvallen.

Boskamp pikte onmiddellijk in. "We lopen hier nu wel te zeiken over al die blessures die hij al heeft gehad, maar ik denk dat hij sinds het WK in Rusland niet meer geblesseerd is geweest", merkte Boskamp op. "En als hij fit is, weet je dat je altijd op Vince kan rekenen", aldus de Nederlander nog bij VTM.

"Op Kompany kan je bouwen"

"Bij Manchester City kiest Pep Guardiola nu voor Laporte op de positie van Kompany. Die selectie bij City is geen kattenpis, hé. Nogmaals: Vincent Kompany staat er altijd als je hem nodig hebt. Op hem kan je bouwen", besloot Boskamp.

Poll: Moet Kompany Manchester City verlaten om meer aan spelen toe te komen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024