Alweer nieuwe toptransfer voor indrukwekkende Axel Witsel?

Alweer nieuwe toptransfer voor indrukwekkende Axel Witsel?
Vrijdag 16 november 2018 - 14:06   I  

Axel Witsel is bezig aan een uitstekend seizoen. Sinds zijn terugkeer naar Europa, dartelt de middenvelder opnieuw over het veld. Bij Borussia Dortmund is onze landgenoot nu al niet meer weg te denken uit de ploeg. Wie weet realiseert hij binnenkort alweer een grote transfer...

José Mourinho woonde donderdagavond de Nations Leaguewedstrijd tussen België en IJsland bij. Niet om zijn eigen spelers Marouane Fellaini (niet opgeroepen) en Romelu Lukaku (niet fit) aan het werk te zien. Misschien wél voor Axel Witsel?

In de tribunes zat Mourinho immers niet ver van Witsels wederheflt Rafaella. De Portugees kon, als hij dat had gewild, om het nummer van de Rode Duivel vragen. Hij deed het evenwel niet, zo weet Het Belang van Limburg.

"Totaal onverwacht dook de flegmatieke Portugees in Brussel op, want Fellaini was niet geselecteerd en Lukaku zat niet op de bank. Mourinho zoog alle aandacht naar zich toe toen hij omstreeks 20 uur in een donkergrijze BMW pal voor de hoofdingang van de Heizel werd afgezet", klinkt het in de krant.

Mourinho naast Rafaella

"Axel Witsel werd vlak voor de aftrap in de bloemetjes gezet. Zou je niet? Hon-derd interlands! Een uiterst straffe statistiek. Waar was die feesttent? Waarom werd die taart met 100 kaarsjes niet aangerukt? Witsel kreeg wel een flinke knuffel van oudste dochtertje Maï-Li en smakkerd van Rafaella."

"U gelooft nooit wie vervolgens in de eretribune het zitje rechts van José Mourinho toegewezen kreeg? Inderdaad, madame Witsel. En neen, we zagen José haar het gsm-nummer van Axel niet vragen", besluit HBvL met een knipoog.

Poll: Moet Witsel nog hoger mikken dan Dortmund?

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024