'Real Madrid dropt bom en haalt 3 sterren weg bij Man City en PSG'

'Real Madrid dropt bom en haalt 3 sterren weg bij Man City en PSG'
Vrijdag 16 november 2018 - 16:10   I  

Real Madrid beleeft momenteel een dramatisch seizoen, maar voorzitter Florentino Perez is vastbesloten om het roer om te gooien. Hij wil tijdens één van de volgende transferperiodes de markt volledig op stelten zetten.

Topclubs als Manchester City en PSG liggen momenteel onder vuur omdat ze in een recent verleden verdachte transfers zouden gerealiseerd hebben en/of bevoordeeld zouden op het vlak van de Financial Fair Play (FFP).

PSG riskeert zelfs uitsluiting van de Champions League. Een dramatisch scenario is mogelijk in de maak en dat beseffen ze ook bij Real Madrid. Volgens Don Balon houdt Real de zaak rond PSG nauwlettend in de gaten.

Neymar en Mbappé al in beeld

Als PSG en City straks worden aangepakt, zal Real Madrid het niet nalaten om de beste spelers weg te roven bij beide clubs. Volgens Don Balon heeft Real zelfs al zijn zinnen gezet op drie spelers en zal het er alles aan doen om die in te lijven.

Neymar en Mbappé zijn al in beeld, en ook een niet nader genoemde speler van City staat op het wenslijstje van de Spanjaarden.

Poll: Denk jij dat Real Madrid de beste spelers kan wegroven bij City en PSG?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024