Gaat Glen De Boeck onmiddellijk aan de slag bij deze Belgische club?

Gaat Glen De Boeck onmiddellijk aan de slag bij deze Belgische club?
Vrijdag 16 november 2018 - 18:05   I  

Glen De Boeck is niet langer de trainer van KV Kortrijk. De gewezen Rode Duivel werd donderdag nogal verrassend op straat gezet door het bestuur van KVK. De Boeck was niet opgezet met de manier waarop hij aan de deur werd gezet, maar mogelijk hoeft hij niet langer zonder job te zitten.

Zo is het bijvoorbeeld niet uitgesloten dat De Boeck onmiddellijk aan de slag gaat bij... Waasland-Beveren. Op de Freethiel grepen ze eerder deze week nog naast Bob Peeters, die ondanks een voorstel van de Waaslanders opteerde voor een contractverlenging bij 1B-club KVC Westerlo.

Dennis van Wijk, Zeljko Petrovic en Yves Vanderhaeghe waren vervolgens in beeld, maar die laatste volgde bij Kortrijk De Boeck op. En dat opent perspectieven voor De Boeck, die zich mogelijk aan een telefoontje van het Wase bestuur mag verwachten.

Tweede passage?

Tussen eind november 2012 en eind oktober 2013 stond De Boeck al eens eerder aan het roer bij Waasland-Beveren. In zijn eerste seizoen behoedde hij de club van degradatie, maar het jaar erop kreeg hij na tegenvallende resultaten de bons. Is er een nieuwe samenwerking in de maak?

Poll: Begrijp jij het ontslag van De Boeck?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I  KV Kortrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024