Coucke ongerust: bracht Van Holsbeeck Anderlecht zwaar in de problemen?

Coucke ongerust: bracht Van Holsbeeck Anderlecht zwaar in de problemen?
Vrijdag 16 november 2018 - 18:35   I  

Eerder deze week raakte bekend dat RSC Anderlecht tot het einde van het onderzoek ‘Propere Handen’ spelersmakelaars niet meer gaat betalen. Een beslissing die nogal wat stof deed opwaaien in de makelaarswereld.

Toch zit er een duidelijke bedoeling achter het plan van Coucke. Volgens Het Nieuwsblad maakt de voorzitter van paars-wit zich immers grote zorgen over alle deals die werden afgesloten door het vorige Anderlecht-bestuur.

Alle contracten rechtmatig?

“Concreet: betalingen aan spelersmakelaars die in verdenking zijn gesteld - zoals Mogi Bayat en Dejan Veljkovic - worden sowieso bevroren. De anderen kunnen pas op hun geld rekenen als blijkt dat alles loepzuiver is. Met andere woorden: er wordt uitgezocht of alle contracten - zeker deze die zijn opgesteld door ex-manager Herman Van Holsbeeck - rechtmatig zijn”, schrijft de krant.

Het is dus niet uitgesloten dat er binnenkort nog lijken uit de kast vallen en dat Anderlecht plots een pak geld moet betalen voor deals die werden afgesloten door de ondertussen ontslagen Van Holsbeeck.

Poll: Ben jij tevreden over het werk van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024