Brusselmans maakt club uit Jupiler Pro League belachelijk

Brusselmans maakt club uit Jupiler Pro League belachelijk
Vrijdag 28 oktober 2016 - 20:00   I   door Redactie

Herman Brusselmans haalt in zijn column behoorlijk uit naar een club in de Jupiler Pro League. Nu ja, het is niet echt uithalen. Het is eerder... belachelijk maken. In de gekende stijl van de schrijver.

Brusselmans keek eerder in de week naar Anderlecht - KV Mechelen. "Het was afwachten of Anderlecht ook zonder Oli in de basis het verschil zou kunnen maken tegen een van de minst interessante teams uit de Jupiler Pro League, KV Mechelen. Echt waar, mocht ik profvoetballer zijn, ik zou nog liever bij Hoger Op Kalken spelen dan bij KV Mechelen", aldus Brusselmans.

"Benieuwd naar deze partij nam ik plaats voor m'n Pioneer breedbeeldtoestel om vol aandacht op Telenet te kijken naar de confrontatie. Zou Sofiane Hanni scoren tegen z'n ex-ploeg? Zou Oli Deschacht in de tweede helft eindelijk invallen? Zou trainer René Weiler meteen na de wedstrijd, zich onbespied wanend, achter een struik gaan schijten? Vragen die op den duur overbodig werden, want de match eindigde op een zouteloze 2-0, en die ellende hadden we dan ook weder achter de rug."

TAGS  I  KV Mechelen  I   Herman Brusselmans

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024