De Sutter vindt geen club en heeft belangrijk nieuws: "Dan stop ik met voetballen"

De Sutter vindt geen club en heeft belangrijk nieuws:
Zaterdag 17 november 2018 - 09:12   I   door Redactie

Tom De Sutter is een vrije speler. De aanvaller heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. Is dit het afscheid van de voormalige speler van Club Brugge en Anderlecht?

"Pff, afscheid... De ene dag denk ik dat het voorbij is. De andere dag dwalen mijn gedachten af. (stilte) Dat gevoel om elke dag te trainen. Die competitie, de aanloop naar de matchen... (balt de vuist) Voetbal is toch het mooiste wat er is", adldus De Sutter in Het Laatste NIeuws.

"Soms wil ik er nog eens een lap op geven, andere dagen zit ik dan weer achter de computer met de gedachte: 't Is mooi geweest. Ik heb uitgemaakt dat ik nog wil wachten tot Nieuwjaar. Als er dan niets meer komt, is het definitief voorbij. Dan is dat maar zo. Ik hou daar rekening mee, maar toch zou ik nog enkele jaren willen doorgaan."

"Door de uitlatingen van de voorzitter (Roger Lambrecht, red.) ben ik niet positief in het nieuws gekomen. Ik speelde niet veel, maar anderzijds ben ik fit en heb ik mijn staat van verdienste. Roeselare toonde interesse, maar dat is niet doorgegaan. Met Cercle heb ik gepraat. Vitaly (sportief directeur, red.) was geïnteresseerd, maar Monaco haakte af. Er waren gesprekken met clubs als Knokke, Aalst of Gullegem, maar dat wil ik niet doen."

Poll: Ga jij De Sutter missen op de Belgische velden?

TAGS  I  Lokeren

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024