Bom ontploft, Modric haalt uit: 'Hij is arrogant en moét direct weg bij Real'

Bom ontploft, Modric haalt uit: 'Hij is arrogant en moét direct weg bij Real'
Zaterdag 17 november 2018 - 19:04   I  

Het is een turbulent seizoen bij Real Madrid. Julen Lopetegui betaalde het gelag na een dramatische start in de eigen competitie. Santiago Solari nam het roer over en zorgde alvast voor een kleine ommekeer. Maar toch rommelt het nog steeds in de kleedkamer van Real...

Diario Gol meldt dat sterspeler Luka Modric het ondertussen volledig heeft gehad met één van zijn ploegmaats. De Kroaat wil dat Real Madrid zo snel mogelijk een oplossing zoekt voor Dani Ceballos. Volgens Modric is zijn collega-middenvelder lang niet goed genoeg voor Real en moet hij eruit geschopt worden in Santiago Bernabéu.

Daarmee is de bom in de kleedkamer van De Koninklijke nu écht ontploft. Het is een publiek geheim dat enkele vedettes niet te spreken zijn over enkele recente aankopen van het bestuur - Ceballos op kop.

Arrogant

Modric en Ceballos zouden zelfs zwaar overhoop liggen. Dat heeft ook veel te maken met de houding van die laatste. De jonge Spanjaard  stelt zich arrogant op ten opzichte van zijn ploegmaats en dat valt allesbehalve in goede aarde bij de grote sterren zoals Modric. Eén ding lijkt duidelijk: Ceballos zal niet lang meer bij Real spelen.

Poll: Denk jij dat Ceballos goed genoeg is voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024