"Er is meer aan de hand tussen Martinez en Mourinho"

Zondag 18 november 2018 - 17:38   I   door Redactie

Romelu Lukaku mocht niet mee met de Rode Duivels, dat vond coach José Mourinho. Hij wilde hem in Manchester houden en laten rusten wegens een blessure. Roberto Martinez riep hem toch op, maar hij kwam voorlopig niet aan spelen toen. De twee lijken onder elkaar een machtsspelletje te spelen.

"Mourinho dook plots op in de tribune in de wedstrijd tegen IJsland", begint Marc Degryse in Het Laatste Nieuws. "Dat hij Alderweireld kwam scouten, geloof daar maar niks van. Die kent hij al lang door en door. Hij was daar om Roberto Martínez te imponeren, misschien zelfs om Lukaku onder druk te zetten. En dat doet hij volgens mij niet zomaar. Die blessure van Lukaku zou weleens ernstiger kunnen zijn dan Martínez laat uitschijnen, denk ik."

"Waarom zat hij anders niet eens op de bank? Dan was hij toch niet helemaal klaar? Kan hij dan 72 uur later topfit zijn? Mourinho zal absoluut niet willen dat Martínez, of Lukaku, een risico neemt. Dat hij daar een vrije dag voor opoffert, om in België op een kille novemberavond naar een onaantrekkelijke wedstrijd te komen kijken, zegt genoeg. Het toont ook aan dat er toch een haar in de boter zit tussen hem en Martínez, ook al zegt de bondscoach dat alles koek en ei is."

Poll: Ben jij fan van José Mourinho als coach?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024