Bart Vertenten is klaar om weer te fluiten in Jupiler Pro League

Bart Vertenten is klaar om weer te fluiten in Jupiler Pro League
Zondag 18 november 2018 - 18:49   I   door Redactie

Bart Vertenten vecht zijn ontslag als scheidsrechter aan. De Belgische voetbalbond had een ontslagprocedure ingeleid om zowel Vertenten als Sebastien Delferière te ontslaan omdat ze verdacht worden van corruptie.

Vertenten legt zich er alvast niet bij neer. “Het gaat zeer goed met Bart Vertenten”, aldus zijn advcaat Hans Rieder in De Zevende Dag. “Hij is blij dat hij buiten is. Tijdens zijn verblijf in de gevangenis heeft hij het proces van Kafka gelezen."

"Hij deed dat om zichzelf wat inzicht te geven in wat er kan gebeuren met iemand. Wat iemand kan doormaken wanneer hij onschuldig in de gevangenis zit, daarop heeft hij zich voorbereid. Dat hij onschuldig is, is absoluut een feit.”

“Er is een arbeidsrechtelijk geschil dat aanhangig gemaakt kan worden bij de arbeidsrechtbank om dat ontslag ongedaan te maken”, zei Rieder nog. “Om dan te proberen om terug de ladder op te klimmen om te komen waar hij recht op heeft. Als uitgemaakt wordt dat hij onschuldig was, verdient hij die plaats als nationale, internationale, uitmuntende scheidsrechter terug.”

Poll: Hoop jij dat Vertenten terugkeert als ref?

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024