Grote problemen bij Rode Duivels: "Hier gaan harde woorden vallen"

Grote problemen bij Rode Duivels:
Maandag 19 november 2018 - 07:10   I  

De Rode Duivels gingen zondagavond pijnlijk ten onder in Luzern. De ploeg van Roberto Martinez gaf een 0-2-voorsprong kinderlijk uit handen en uiteindelijk werd het zelfs 5-2.

Marc Degryse is bij Het Laatste Nieuws niet mals voor de nationale ploeg. “Onaanvaardbaar. Beschamend. Teleur­stellend. Dit is zonder twijfel de slechtste prestatie sinds de komst van Martínez. Er was totaal geen reactie op de problemen die er waren na de 1-2. Niet van de trainer, noch van de spelers. Dat is onwaardig voor een nummer 1 op de FIFA-ranking."

"Dit gaat de wereld rond als ‘De schande van Luzern’", gaat Degryse verder. "We hebben op het WK de harten gewonnen en die mooie reclame gooi je nu op één avond weg. Een ploeg van dit niveau mag een wedstrijd nooit op die manier laten kantelen. De beste keeper ter wereld moest zich vijf keer omdraaien – het had zelfs meer kunnen zijn."

"Hier gaan harde woorden vallen"

"En Witsel kreeg donderdag veel lof voor zijn honderdste interland, maar dit was misschien zijn minste. Ook Eden gaf niet thuis. Weet je, de Duivels riepen vooraf dat ze de Nations League wilden winnen. Dat was er tegen Zwitserland niet aan te zien. Ik stoorde me aan de arrogante en voldane uitstraling. Hier gaan harde woorden vallen. En Martínez zal met een goede uitleg mogen komen.” 

Poll: Begrijp jij deze nederlaag?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Zwitserland

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024