Transfermarkt: 'Anderlecht heeft akkoord over toptransfer, Witsel al weg bij Dortmund'

Transfermarkt: 'Anderlecht heeft akkoord over toptransfer, Witsel al weg bij Dortmund'
Maandag 19 november 2018 - 23:40   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Ook Wolfsburg heeft nu de definitieve transfer van Landry Dimata naar Anderlecht bevestigd. Hij zou RSCA 6 miljoen euro kosten.

*Chelsea kan een bod op Thorgan Hazard steeds evenaren en dan mag de Engelse topclub praten met zijn voormalige speler. Het is dus niet uitegsloten dat Thorgan terugkeert naar de Blues.

*José Mourinho zou niet alleen Toby Alderweireld, maar ook Axel Witsel naar Manchester United willen halen.

*Naast Lazio zou ook een niet nader genoemde Chinese club aan de mouw van Wesley Moraes trekken. Club Brugge wil 12 à 15 miljoen euro vangen.

*Tottenham heeft zijn zinnen gezet op Lovre Kalinic. Het wil de Kroaat snel wegplukken bij AA Gent.

*Alexandru Chipciu staat op het punt om RSC Anderlecht definitief te verlaten. Sparta Praag gaat de aankoopoptie van 2 miljoen euro lichten.

*Antwerp heeft zijn medische staf versterkt met Jochen De Coene. De topkinesist vertrok onlangs bij RSC Anderlecht na een dispuut met Marc Coucke en dokter Chris Goossens.

*Lazio en Torino hengelen naar Marvelous Nakamba. Die laatste club zou zelfs 12 miljoen euro veil hebben voor de sterkhouder van Club Brugge.

Poll: Is Kalinic goed genoeg voor de top in de Premier League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024