'Anthony Limbombe vertrekt alweer bij Nantes'

'Anthony Limbombe vertrekt alweer bij Nantes'
Maandag 19 november 2018 - 17:30   I  

Het ziet ernaar uit dat Anthony Limbombe niet lang bij FC Nantes zal spelen. De Franse middenmoter nam de flankaanvaller op het einde van de vorige transferperiode over van Club Brugge, maar van een geslaagd huwelijk is momenteel allesbehalve sprake.

Limbombe, die een vervelende voorbereiding kende bij Club Brugge omdat onderhandelingen over een transfer naar een grotere competitie maar bleven aanslepen, kon tot dusver nog niet imponeren in de Ligue 1. Amper vier keer verscheen de 24-jarige winger aan de aftrap en niet één keer kon hij tot scoren komen.

Tijdens de winterstop wil Nantes zich gericht versterken, maar daarvoor moet het eerst geld verdienen aan een uitgaande transfer. Volgens diverse Franse media is de clubleiding daarom van plan om Limbombe in januari al te slachtofferen.

De gewezen uitblinker van Club Brugge zou geld in het laatje kunnen brengen dat vervolgens kan dienen voor de komst van enkele nieuwe spelers. Zoals het er nu naar uitziet, vertrekt Limbombe straks alweer bij Nantes.

Poll: Maakte Limbombe de juiste keuze door naar Nantes te verhuizen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nantes  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024